Direct gebruiken

Bekijk dit filmpje voor meer informatie over het in gebruik nemen van de Spiriplayer.

Veel gestelde vragen

Er zit geen limiet op de spiriplayer, je kan het afspelen zo vaak en hoelang je wil :-)

Met de timer kun je de tijdsduur oefenen. Als je resoneert met één van de frequenties dan is dat deel geheald. En kun je de tijd steeds iets langer aanzetten. Als je met alle geluiden kunt resoneren staan je chakra’s in een lijn en is je lichaam in balans.

Je kunt al veel informatie halen uit de vraag, hoe vaak moet ik het gebruiken? De spiriplayer kun je gewoon ook met andere muziekbronnen combineren. De spiriplayer is echt ontwikkeld om onze balans te herstellen. Je kunt hem dus alle frequenties opbouwen met de timer. Maar als je wilt kun je hem dus dagelijks gebruiken en is er geen limiet.

Op elke afstand die jij als prettig ervaart. Je kunt hem zelfs op je lichaam plaatsen, bijvoorbeeld waar je klachten hebt, spierpijn voelt, of een lichamelijk probleem hebt.

Voor de zekerheid niet gebruiken tijdens zwangerschap. Niet geschikt voor mensen met epilepsie en een pacemaker, Bij twijfel, raadpleeg je arts en vraag naar de effecten van frequenties tussen 174 en 963 Hertz op het lichaam.

Het kan zijn dat de Spiriplayer moet worden opgeladen. In het doosje, onder de dubbele bodem, bevindt zich de oplader. Let op: deze lijkt op een iPhone-oplader, maar is het niet. Opladen kan dus met het bijgeleverde kabeltje. Als er zich andere problemen voordoen, stuur ons dan een bericht:info@leidenverlicht.nl. Overige informatie vind je onder 'retourneren en garantie'.

Wij verzenden onze pakketjes binnen 5 werkdagen. Je kunt deze volgen via de toegestuurde track en trace code. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €5,95. Voor verzendkosten naar andere landen kun je kijken op post.nl.

 

Hoewel we de Spiriplayer zorgvuldig en nauwgezet produceren, kan het natuurlijk voorkomen dat er iets niet in orde is met jouw Spiriplayer. Natuurlijk willen we dat graag voor je oplossen.

 

Wanneer heb je recht op garantie? Het kan zijn dat jouw Spiriplayer niet functioneert of dat je niet tevreden bent met het product. Sommige mensen hebben enkele dagen of weken nodig om te wennen aan het geluid van de Spiriplayer. We hebben echter ervaren dat het uiteindelijk voor iedereen werkt.

 

Je hebt 14 dagen de tijd om een retour aan te melden. Na de melding heb je nog eens 14 dagen om daadwerkelijk te retourneren. Wettelijk zijn wij verplicht om binnen 14 dagen terug te betalen, mits het product al in goede staat retour is ontvangen. Als er iets mis is met de Spiriplayer, neem dan contact met ons op. Je hebt 1 jaar garantie op het product!

 

Veelgestelde vragen 

Raadpleeg eerst onze uitgebreide lijst met veelgestelde vragen (FAQ) voordat je contact met ons opneemt. We hebben inmiddels veel kennis en ervaring opgebouwd. Heb je het antwoord niet kunnen vinden? Neem dan contact op via info@leidenverlicht.nl

 

Belangrijk om te weten:

Indien het product beschadigd is of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen, kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is bij retourzending.

 

14 dagen bedenktijd 

Wanneer je een Spiriplayer bestelt via spiriplayer.nl, heb je recht op 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat je de Spiriplayer binnen 14 dagen kunt bekijken en eventueel aan ons kunt retourneren. We kunnen dan de Spiriplayer omruilen of je ontvangt je geld terug. De kosten voor retourzending zijn echter voor eigen rekening.